Головна » 2016 » April » 1 » Ґете-Інститут запускає онлайн-курс для менеджерів з культури
10:41
Ґете-Інститут запускає онлайн-курс для менеджерів з культури
Ґете-Інститут запускає онлайн-курс для менеджерів з культури

   Розпочалася реєстація на міждисциплінарний онлайн-курс «Managing the Arts: Cultural Organizations in Transition», розроблений Ґете-Інститутом спільно з Університетом Люнебурга. Зареєструватися на курс можна на сайті Ґете-Інституту.

    «Managing the Arts: Cultural Organizations in Transition» – це продовження розробленого в 2015 році онлайн-курсу «Managing the Arts: Marketing for Cultural Organizations», який отримав європейську премію Comenius EduMedia Award в категорії «Цифровий мультимедійний продукт». Учасниками курсу стали понад 17 тисяч осіб з 176 країн.

   Новий курс буде присвячений, зокрема, тому, як культурні установи можуть використовувати технологічні, культурні та економічні зміни в своїй роботі.

   Учасники курсу з 14 квітня будуть працювати в невеликих міждисциплінарних групах. Директор лондонської галереї Тейт Модерн Кріс Деркона покаже зняті ним відеолекції та розповість про конкретні приклади роботи культурних установ з Бангкока, Берліна, Будапешта і Лагоса. Менеджери по культурі розкажуть в своїх інтерв’ю, як вони використовують у своїй роботі цифрові трансформації, а також мінливі системи підтримки і громадські структури.

   Конкретні приклади будуть доповнені 75 відеолекціями фахівців з культури та інших експертів з усього світу. Всі відео супроводжуватимуться субтитрами німецькою, англійською та арабською мовами, основна мова курсу – англійська.

Крайній термін реєстрації: 13 квітня 2016 року.

Джерело: studway.com.ua

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 717 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]