Головна » 2017 » December » 12 » APPLY NOW: резиденції, гранти і інші актуальні можливості у сфері культури
11:05
APPLY NOW: резиденції, гранти і інші актуальні можливості у сфері культури
APPLY NOW: резиденції, гранти і інші актуальні можливості у сфері культури

Пропонуємо вашій увазі оновлений список можливостей для діячів культури і мистецтв, дослідників і фахівців креативного сектора.

Нове:

Міжнародний фестиваль відеоарту Now&After запрошує артистів зі всього світу представити свої роботи для участі у восьмому фестивалі.

Термін подання заявок: 20 грудня 2017

Міжнародна платформа Forecast for Pioneering Ideas запрошує творчих піонерів і новаторів в різних видах мистецтва попрацювати з відомими міжнародними менторами для розробки своїх проектів.

Термін подання заявок: 20 грудня 2017

Farm Studio Artist Residency в Раджастхане, Індія, приймає заявки на творчі резиденції для підтримки відкритої платформи на базі співтовариства, де можна займатися творчістю без звичних відволікаючих чинників.

Термін подання заявок: 31 грудня 2017

Amsterdam Light Festival 2018-19 шукає творчі інтерпретації теми «The Medium is the Message».

Термін подання заявок: 3 січня 2018

Платформа Future Architecture запрошує мультидисциплінарних артистів, працюючих над новаторськими ідеями і проектами для майбутнього архітектури, подати заявку на участь в Європейській архітектурній програмі в 2018 році!

Термін подання заявок: 8 січня 2018

Конкурс фотографії від Euro-Mediterranean Women's Foundation - Сильні жінки: руйнування стереотипів в євро-средиземноморському регіоні.

Термін подання заявок: 15 січня 2018

Програма European Media Artists in Residence Exchange дає можливість європейським художникам співпрацювати в проектах і створювати тісніші зв'язки між європейськими медіа-організаціями.

Термін подання заявок: 20 січня 2018 року

10-а Міжнародна конференція з досліджень в області культурної політики (ICCPR2018) - шукає доповіді з культурної політики на тему: «Культурна управління глобальними потоками: минуле і майбутнє».

Термін подання заявок: 22 січня 2018

Міжнародна дослідницька програма (образотворче мистецтво)

Програма надає можливість кураторам, директорам художніх установ і іншим художникам ознайомитися з сучасним данським мистецтвом і данською художньою школою, а також зміцнити нетворкинг і діалог між данськими і міжнародними художниками.

Термін подання заявок: лютий 1, 2018

Берлін: Форум культурної дипломатії 2018 - «Створення культурних мостів за допомогою мистецтва, кіно і музики». Паралельно з Берлінським кінофестивалем 2018

Термін подання заявок: лютий 23, 2018

FEST 2018: запрошує усіх зацікавлених відвідати сторінку для подання заявок на FEST 2018, де можна знайти усю інформацію про реєстрацію, оплату і так далі

Термін подання заявок : березень 4, 2018

Венеціанське бієнале: Літня школа для кураторів у Венеції - прийом заявок

Літній курс «Кураторська практика» - це інтенсивна програма, присвячена історії сучасного образотворчого мистецтва і практиці виставкової справи англійською мовою, яка проходить під час Венеціанського бієнале.

Термін подання заявок : березень 15, 2018

ТАКОЖ АКТУАЛЬНО:

Hungary - Slovakia - Romania - Ukraine Cross - border Cooperation Programme 2014-2020

Графік конкурсів проектних пропозицій за Програмою Трансприкордонної Співпраці Польща - Білорусь - Україна 2014-2020

Грантові можливості від "Креативної Європи" для культурного і аудивизуального секторів

Організація NexPix у рамках свого проекту FirstPix надає грантову підтримку молодим режисерам, які вже почали збирати гроші на проект за допомогою краудфандинга. Заявки на грант приймаються впродовж року.

Організаторам потрібно 30 днів для винесення ухвали за проектом.

ArtCondo допомагає художникам колективно придбавати студійні простори, комерційні робочі місця і житлові/офісні лофти в Нью-Йорку. Художники, галеристи, фонди, творчі команди і некомерційні організації запрошуються до участі.

NAKED STATE - 10-денна резиденція для створення творів мистецтва, які досліджують голе людське тіло в контексті природи, культури і мистецтва.

Термін подання заявок : грудень 15, 2017

Берлін: Щорічна конференція з культурної дипломатії 2017 - «Сприяння глобальній співпраці, єдності і світу за допомогою культурної дипломатії»

Термін подання заявок : грудень 22, 2017

Прийом заявок «Поділитеся своїми ідеями, щоб сформувати майбутнє» Європи!

Термін подання заявок : грудень 31, 2017

Прослуховування для Європейського молодіжного оркестру (EYO)

EYO проводить щорічні прослуховування в усіх 28 країнах-членах ЄС, щоб вибрати кращих оркестрових музикантів з Європи у віці від 16 до 26 років.

Термін подання заявок : грудень 31, 2017

Конкурс стартапов від уряду Данії

Термін подання заявок : грудень 31, 2017

Вишеградська стипендіальна програма

Вишеградська стипендіальна програма підтримує магістерське і пост-магистерское (PhD / postdoc) навчання у вищих учбових закладах регіону V4, а також в країнах Західного Балканського і Східного партнерства.

Термін подання заявок : січень 1, 2018

Стартував прийом заявок на участь в конкурсі Другої Національної кінопремії "Золото Дзига". До участі в конкурсі допускаються фільми, створені в Україні або в ко-продукции з Україною. Також кінострічка повинна відповідати наступним вимогам:

- повнометражні ігрові і анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоч би тиждень в період з 01 січня до 31 грудня 2017.

- документальні, короткометражні ігрові, короткометражні анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоч би тиждень або брали участь в міжнародному Кінофестивалі в період з 01 січня до 31 грудня 2017.

- усі фільми мають бути субтитровані, озвучені або дубльовані українською мовою.

Нагадаємо, також триває прийом заявок на членство в Українській кіноакадемії. Для того, щоб подати заявку, заповните форму на сайті Українського кіноакадемії.

Термін подання заявок : січень 15, 2018

The Sony World Photography Awards оголошує дедлайни в 4 конкурсах 2018 року

Гранти DAAD для молодих дослідників і кандидатів наук

Barcelona Dance Award (29 березня- 2 квітня 2018) - конкурс танцювальних шкіл, колективів і команд сов цього світу. Контакти організаторів : [email protected]

Фонд принца Клауса підтримує кросс-культурний обмін художників і культурних практиків.

Заявки приймаються впродовж року.

Нова програма по мистецтву і філософії Advanced Visual Studies/Judd - Hume Prize буде запущена навесні 2017

Нова міждисциплінарна програма імені Дональда Джадда і Дэвида Юма. Заснована провідним фахівцем з Джадду Пітером Бэллентайном (Peter Ballantine), програма спрямована на створення міжнародної стипендії і ініціації дискусій на теми, що лежать на стику образотворчого мистецтва і філософії.

Прийом заявок на магістерські програми і докторантуру в Центрально-Європейському університеті

Йельский центр британського мистецтва пропонує три види короткострокових резиденцій для учених, які проводять дослідження, пов'язані з британським мистецтвом.

Джерело: EU-Eastern Partnership Culture and Creativity Programme

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 586 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]