Головна » 2016 » November » 18

   Начальник відділу еколого-освітньої і рекреаційної роботи Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Савчук Павло Леонідович зібрав колекцію із понад 150 фото фігур та оброчних хрестів Волинської області. Виставка цих фото відбувається у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї

   Управління культури Волинської облдержадміністрації та Волинський краєзнавчий музей 22 листопада 2016 року проводять семінар-практикум музейних працівників Волинської області на тему „Проблеми побудови музейної експозиції”.

П Р О Г Р А М А

   Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує два конкурси на отримання грантів від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини (Фонд AFCP).

   До Дня Гідності та Свободи в Іваничівському історичному музеї діє персональна фотовиставка Ніни Ліщук «Український Євромайдан: біль та надії».

   21 листопада о 12.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться вечір-портрет української письменниці Маргарити Юріївни Малиновської (1941 – 1983) «Душа Твоя в небі Полісся» з нагоди 75-річчя від дня народження.

   У Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького відбулася презентація виставки живопису Наталії Дем’янової.