Головна » 2016 » November » 18 » Виставку живопису Наталії Дем’янової презентували у Володимир-Волинському музеї
09:12
Виставку живопису Наталії Дем’янової презентували у Володимир-Волинському музеї
Виставку живопису Наталії Дем’янової презентували у Володимир-Волинському музеї

17 листопада 2016 року у Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького відбулася презентація виставки живопису Наталії Дем’янової.

Наталія Дем’янова народилася 9 квітня 1978 року у місті Нововолинську у мистецькій родині. Любов до живопису перейняла від дідуся, який малював чудові пейзажі і розписував церкви. Про нього мисткиня згадує з особливою любов'ю і теплотою, вважає своїм наставником у живописі. Художниками є тато і мама пані Наталії.

Жінка закінчила Інститут мистецтв Волинського держуніверситету імені Лесі Українки , а нині працює у Нововолинській міській друкарні.

Перша її персональна виставка відбулася у Нововолинському історичному музеї. У Володимирі художниця презентувала 26 авторських робіт, серед них – волинські пейзажі, пам'ятки архітектури, коти, яких вона дуже любить, сюжети з єгипетської міфології і трипільської культури.

 З вітальними словами до Наталії звернулися начальник відділу культури і туризму Володимир-Волинського міськвиконкому Юрій Віслобоков, директор художньої школи Адам Михалик, директор культурно-мистецького центру Катерина Петрович, колеги з Нововолинського історичного музею, сестра Ольга, художниця Надія Яцина .

Окрасою презентації були композиції на гітарі, які виконав Віталій Голіч (викладач Володимир Музиченко).

Із захопленням оглянули картини учні 6-А класу міської гімназії (класний керівник –Людмила Бакун) та слухачі університету третього віку.

Виставка буде відкрита для огляду впродовж місяця.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей імені Омеляна Дверницького

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 818 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]