Головна » 2016 » November » 18 » Український Євромайдан: біль та надії
10:48
Український Євромайдан: біль та надії
Український Євромайдан: біль та надії

До Дня Гідності та Свободи в Іваничівському історичному музеї діє персональна фотовиставка Ніни Ліщук «Український Євромайдан: біль та надії».

Ніна Ліщук - член Національної спілки фотохудожників України. Голова київського фотоклубу «9х12», тревел-фотограф. На даний час живе і працює в Києві.

Народилася у 1988 році в місті Луцьку. Її батько, Михайло Євгенович, родом з села Заболотці Іваничівського району. З шкільних років захопилася фотографією, краєзнавством. Була активним членом дитячої фото-кіностудії «Боривітер» (м. Луцьк).

По завершенню школи фотозйомка стала серйозним хобі. Навчалась у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки та Національному університеті біоресурсів та природокористування України. Закінчила Нью-Йоркський інститут фотографії за спеціалізацією «Повний курс професійної фотографії».

Працювала фотокореспондентом у газеті «Віче-інформ», робила фоторепортажі для «Укрінформ», «Україна молода», німецької інформаційної агенції «N-ost».

Брала участь у міжнародних фотосалонах FIAP, де фотографії були відібрані для експозицій у Франції, Індії, Люксембургу, Словаччині, Польщі, Литві.

В Україні представлялися власні фотопроекти на «Арт-пікніку Слави Фролової», міжнародних фестивалях «Гогольfest» та «Одеса-Батумі: фотодні», у галереї «Мінус 4», галереї сучасного мистецтва М17, музеї сакральних скарбів України.

Улюблені жанри: фотожурналістика і все, що пов’язано із людьми, цікавими подіями та місцями.

Ніна Ліщук була активним учасником Євромайдану і Революції Гідності. На виставці представлено 18 фотографій, автором яких є вона.

Джерело: Іваничівський історичний музей

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 771 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]