Головна » 2014 » Грудень » 10

   До Волинського краєзнавчого музею на етнографічно-екологічну виставку „Нелегка ноша або Все своє ношу з собою“ завітали учні 2-го класу ЗОШ №25 м. Луцька. Дітлахи із задоволенням взялися за виготовлення маленької подарункової торбинки з тканини – капшучка.

   10 грудня директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк та завідувач Музею волинської ікони Тетяна Єлісєєва взяли участь у відкритті виставки „Святі жони – охоронниці родини”, яка відкрилася у Музеї книги і друкарства м. Острога.

   У Ківерцівському краєзнавчому музеї відбувся тематичний захід для старшокласників міста приурочений Дню Збройних Сил України. Організатори: Ківерцівський краєзнавчий музей (директор Степан Войчик) та військово-історичний клуб "Азимут" (керівник Володимир Патрай).

   У Володимир-Волинському історичному музеї відкрито виставку живопису Алли Навроцької «У шухляді часу – купкою листи».

   У Музеї історії Луцького братства 10 грудня відкрилася виставка „Образ Луцька і Волині у фалеристиці, геральдиці та сфраґісах”, – повідомляє Волинська ОДТРК. Експозиція є продовженням циклу заходів, присвячених 85-річному ювілею Волинського краєзнавчого музею.

   11 грудня, починаючи з 2003 року, відмічається свято – Міжнародний день гір. Це свято встановлене Генеральною Асамблеєю ООН. З нагоди цього свята у Волинському краєзнавчому музеї експонується виставка фотографій „Вітрила пригод”.

   10 грудня у Волинському краєзнавчому музеї відбулася акція „В гості до святого Миколая”. Щороку в передріздвяний період обласний музей запрошує учнів молодших класів на цікаву екскурсію, що присвячена святому Миколаю, життя якого є прикладом для наслідування.