Головна » 2014 » Грудень » 19

   „Привітай солдата з Миколаєм!” – під такою назвою у Музеї волинської ікони відбувся майстер-клас з виготовлення вітальної листівки для військовослужбовців, які проходять курс реабілітації у Луцькому військовому госпіталі (с. Ліпіни).

   19 грудня у день Святого Миколая у відділі природи Волинського краєзнавчого музею відбулась екологічна година «Ой, ялинка зелененька», присвячена всеукраїнській природоохоронній операції – запобіганню незаконним рубкам новорічних ялинок.

   З 19 грудня у Волинському краєзнавчому музеї експонується виставка поштових листівок «Рік за роком. З Новим роком!» (з фондів музею). На виставці представлено 290 поштівок.

   Відкриття виставки-конкурсу дитячих робіт «НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ДИВА». Проект «Новорічна майстерня». Майстер-клас з виготовлення Новорічно-Різдвяних листівок для воїнів АТО. Такі заходи відбулися у переддень свята Миколая в Іваничівському історичному музеї, проведені спільно з відділом освіти Іваничівської райдержадміністрації.

   До свята Св. Миколая Волинський краєзнавчий музей видав два календарі на 2015 рік із зображенням ікони „Святий Миколай” XVII ст. зі збірки музею.