Головна » 2014 » December » 19 » Новорічно-різдвяні заходи в Іваничівському історичному музеї.
15:00
Новорічно-різдвяні заходи в Іваничівському історичному музеї.
Новорічно-різдвяні заходи в Іваничівському історичному музеї.

   Відкриття виставки-конкурсу дитячих робіт «НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ДИВА». Проект «Новорічна майстерня». Майстер-клас з виготовлення Новорічно-Різдвяних листівок для воїнів АТО. Такі заходи відбулися у переддень свята Миколая в Іваничівському історичному музеї, проведені спільно з відділом освіти Іваничівської райдержадміністрації.

   До участі у заході були запрошені учні та учнівські колективи позашкільних та загальноосвітніх закладів освіти району. Мета виставки-конкурсу – виховання національного світогляду через пізнання народного мистецтва, розвиток творчої ініціативи та популяризація дитячої народної творчості, співпраця та обмін досвідом роботи між осередками дитячої творчості, культурно-освітніми установами. Конкурс проводився за напрямками «Новорічна флористика» та «Український сувенір».

   На виставці експонуються понад 150 робіт із 27 навчальних закладів Іваничівського району. Кращі роботи учасників виставки відібрані і направлені для участі в обласній виставці «Новорічний подарунок» в місті Луцьку.

   Аналіз і підсумки районної виставки провели члени журі Дячук Л.Л. – директор КЗ «Іваничівський БДЮТ», Н.М. Микитюк – заступник директора КЗ «Іваничівський БДЮТ» і методист РМК Н.Ф. Воробей. Кращі роботи учасників виставки відзначені грамотами .

   На захід були запрошені члени гуртка «Дизайн і виготовлення сувенірів». Під керівництвом Нелі Вікторівни Смаль був проведений майстер-клас з виготовлення Новорічно-Різдвяних листівок для воїнів АТО. Листівки, виготовлені дітьми, були передані волонтерам для відправлення в зону АТО. Діти – учасники заходу були відзначені сувенірами і солодкими подарунками.

   Новорічна виставка експонуватиметься до 23 січня 2015 року. Усі бажаючі зможуть її оглянути.

Лариса Куль,

директор Іваничівського історичного музею.

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 2007 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]