Головна » 2014 » December » 19 » Привітай солдата з Миколаєм!
20:39
Привітай солдата з Миколаєм!
Привітай солдата з Миколаєм!

   „Привітай солдата з Миколаєм!” – під такою назвою у Музеї волинської ікони відбувся майстер-клас з виготовлення вітальної листівки для військовослужбовців, які проходять курс реабілітації у Луцькому військовому госпіталі (с. Ліпіни).

   Учні 5 класу школи-гімназії №14 власноруч змайстрували оригінальні листівки-привітання у техніці аплікації, використавши картон, кольоровий папір, стрічки, ґудзики, сріблясті наклейки. Цінними практичними порадами школярам допомогла Ярина Наумова, випускниця Інституту мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

   З старанністю діти працювали над створенням листівок, наповнили їх словами щирих привітань. Особливо вирізнялася авторська листівка Ярини Наумової, в яку кожен із учасників вписав сердечні побажання швидкого одужання, повернення додому, перемоги у боротьбі за волю та незалежність України.

   У музеї учням також розповіли про волинські ікони Святого Миколая, а на згадку про відвідини кожному подарували набір листівок „Православні свята”. Працівники музею передали дитячі поздоровлення, разом із фруктами і солодощами, українським воїнам.

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 972 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]