Головна » 2013 » November » 19
   У Нововолинському народному міському історичному музеї відкрилася виставка, присвячена 80-й річниці Голодомору в Україні під назвою „Скорботна пам’ять поколінь”. На урочистому відкритті були присутні учні 7-го класу ЗОШ№4.
   В рамках презентації нової книги «Мальована історія Незалежності України» українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі Брати Капранови відвідали СОК „Адреналін Сіті” та ознайомилися з експозицією Музею технічного прогресу.
   Заміну дерев’яних конструкцій галерей на мурах Луцького замку планують зробити у 2014-ому році. Про це розповів директор Луцького історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Павло Рудецький.
   Особливістю Музею історії сільського господарства Волині-скансену є те, що він постійно діючий. Для кращого сприйняття дозволяється доторкнутися до експонату, потримати його в руках, спробувати в роботі, покататись на конях, оволодівши навиками верхової їзди, постріляти з козацького лука, отримати майстер-клас з холодної зброї, запекти на живому вогні дичину, скуштувати справжнього козацького кулішу та вареників.
   Виставка художніх робіт Неллі Гергель у Торчинському народному історичному музеї імені Григорія Гуртового запрошує в дивовижний і неповторний світ.