Головна » 2012 » Травень » 15
У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відкрито виставку майстра народної творчості Ніна Габрилевич.
   У літературно – меморіальному музеї Лесі Українки с. Колодяжне діє виставка „На білих крилах рушників”  автором якої є Ніна Габрилевич – майстер народної творчості.
    Ковельчанка Ніна Сергіївна Габрилевич вже не один рік дивує нас оригінальними роботами. Свої вишивки вона не раз експонувала на багатьох творчих конкурсах.
ВИСТАВКУ РАДІОАПАРАТУРИ РАДЯНСЬКОГО ПЕРІОДУ РОЗГОРНУТО У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
   У Володимир-Волинському історичному музеї розгорнуто міні-виставку радіоапаратури 50-70-их років ХХ століття. Серед цікавих експонатів – ще довоєнний радіоприймач 1940-року випуску, радянські радіоприймачі «Родина-52», «Дніпро-52», «Родина-47», «Москвич-50», «Акорд-80» та інші.
Вийшов Волинський музейний вісник. Випуск 3.
    У випуску вміщено статті та повідомлення з історії та сучасної практики музейної справи Волині та України. В окремому розділі подано матеріали Другого круглого столу з нагоди Міжнародного дня музеїв "Музей у сучасному світі” (16 травня 2011 року, м. Луцьк). Розраховано на науковців, музейних працівників, краєзнавців.
   Напередодні Міжнародного дня музеїв і дня Святого Миколая (Перенесення мощей Святителя Миколая із Мір Лікійських до м.Барі) у Музеї волинської ікони відкрито виставку „Образ Святого Миколая Чудотворця у іконописі, стародруках, металопластиці і декоративно-прикладному мистецтві XVII-ХХІ століть”.
   Святитель Миколай належить до найбільш популярних християнських святих. Ще у час свого земного життя (260-335 рр.н.е.) Миколай своєю благочестивістю, добрим християнським характером, ревністю у вірі Христовій, турботою і любов’ю до людей заслужив повагу і пошанування.