Головна » 2012 » Травень » 03
У Любомльському краєзнавчому музеї відкрито виставку „Любомльщина – у трудових відзнаках і нагородах”.
3 травня 2012 року у Любомльському краєзнавчому музеї відкрито виставку «Любомльщина – у трудових відзнаках і нагородах», присвячена уродженцям та мешканцям Любомльського району, котрі були нагороджені високими нагородами СРСР та України. За період Радянського Союзу державними нагородами пошановано більше 900 жителів Любомльщини. 
У Ковельському історичному музеї розгорнуто фотовиставку „Ковельщина у вогні. Хроніка 1941-1945 років”.
   Уже вдруге в Ковельському історичному музеї розгорнуто фотовиставку «Ковельщина у вогні. Хроніка 1941-1945 років», приурочену Дню Перемоги. Торік унікальні світлини ковельчани та гості нашого міста побачили вперше. Експозиція із трьохсот фотографій про часи окупації Ковеля та Ковельського району в роки Великої Вітчизняної війни створена за копіями матеріалів німецьких архівів, які
   Для сивочолих ветеранів війна – це частина життя, яка повстає у спогадах, ранах і нагородах, які й нині знаходять своїх героїв. У Волинському національному університеті імені Лесі Українки уже стало доброю традицією в ці травневі дні зустрічатися з ветеранами війни – нашими працівниками. 3 травня 2012 року студенти юридичного факультету прийшли до музею, щоби привітати Вадима Кудя з Днем Перемоги, послухати спогади про нелегкі юнацькі роки, про його участь у війні.