Головна » 2012 » Травень » 24
Виставку „Костельний живопис XVIII-XIX ст.” Музею волинської ікони відкрито у Музеї книги і друкарства м. Острога.
    Державний історико-культурний заповідник м. Острога провів Х наукову конференцію „Острозькі краєзнавчі читання”, присвячену 140-річчю з дня народження засновника історичного музею в Острозі о. Михайла Тучемського.
   В рамках роботи конференції відбулося відкриття виставки „Костельний живопис XVIII-XIX ст.”, яку представив Музей волинської ікони. На відкритті були присутні учасники конференції з міст Києва, Хмельницька, Львова, Донецька, Харкова та ін., представники влади, інтелігенція Острога.
У Волинському краєзнавчому музеї відбулась презентація альбому-каталогу „Луцьк у старовинній, листівці, гравюрі та фотографії”.
   У Волинському краєзнавчому музеї відбулась презентація книги Віктора Літевчука „Луцьк у стародавній листівці, гравюрі та фотографії” (Луцьк: Ініціал, 2012. – 288 с.; науковий та літературний редактор – Н. Пушкар).
   У книзі представлені листівки і фотографії, де зображені краєвиди та окремі будівлі Луцька від початку XIX до середини XX століть, зокрема, матеріали з фондової колекції Волинського краєзнавчого музею.