Головна » 2018 » May » 18 » Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Міжнародного дня музеїв
11:09
Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Міжнародного дня музеїв
Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Міжнародного дня музеїв

Вагому роль у національному розвитку та культурному піднесенні краю, збереженні та популяризації його історично-культурної спадщини відіграють музеї області. Нині на Волині діє майже сотня музейних закладів різного типу, де зберігають понад 300 тисяч пам’яток матеріальної та духовної культури волинського краю. Тут працює понад дві сотні фахівців, які зберігають, вивчають і наближують до широкої аудиторії безцінні музейні скарби.

Тож щиро вітаю працівників музеїв Волині, дослідників, краєзнавців та усіх причетних із Міжнародним днем музеїв!

Ваша невтомна праця слугує благородній справі задоволення інформаційних, наукових та культурних потреб населення, забезпечує доступ все більшої кількості волинян до надбань світової цивілізації.

Переконаний, що ви й надалі робитимете все можливе, аби музеї та заповідники області завжди залишалися справжніми джерелами пізнання історії та культури українського народу, з яких черпатиме знання не одне покоління співвітчизників.

Щиро зичу вам міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпної наснаги, успіхів у праці в ім’я утвердження в суспільстві високих моральних засад, збереження національної спадщини та історико-культурного надбання нашого краю.

З повагою голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 387 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]