Головна » 2015 » December » 29 » Зустріч очільників району із настоятелями релігійних громад відбулася в Ківерцівському музеї
12:11
Зустріч очільників району із настоятелями релігійних громад відбулася в Ківерцівському музеї
Зустріч очільників району із настоятелями релігійних громад відбулася в Ківерцівському музеї

   Чергова зустріч очільників району із настоятелями релігійних громад міста відбулася у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї. Участь у зустрічі взяли голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Григорій Недопад, заступник голови районної державної адміністрації Сергій Третяк та начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Слатініна.

   Напередодні Новорічних та Різдвяних свят присутні мали змогу обмінятися думками щодо проведених протягом року міжконфесійних молебенів, завершального подячного об’єднавчого молебеню, що відбувся у Будинку культури ім. М.П. Ковальова, проведених різноманітних тематичних заходів у своїх громадах, донести своє бачення щодо подальшої співпраці та за чашкою смачного чаю привітати зі святами один одного.

   Звертаючись до учасників зустрічі, Валерій Євгенович зазначив, що районна влада сьогодні з шаною і повагою ставиться до діяльності релігійних громад. Саме священики мають чи не найбільший вплив на думку своїх прихожан та зазначив, що районна влада відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками релігійних конфесій, до всебічної підтримки релігійних громад.

   Присутні мали змогу оглянути колекцію вишитих ікон обдарованого ківерчанина Олександра Постригача.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ківерцівської РДА

Джерело: Ківерцівський краєзнавчий музей

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 787 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]