Головна » 2016 » May » 16 » Запрошуємо на мистецьку зустріч до Дня Європи!
22:22
Запрошуємо на мистецьку зустріч до Дня Європи!
Запрошуємо на мистецьку зустріч до Дня Європи!

   Волинський краєзнавчий музей та його відділ – Художній музей в Луцьку, запрошують на мистецьку зустріч, приурочену до Дня Європи, за участі викладачів та учнів Луцької дитячої музичної школи ім. Фридерика Шопена та Гімназії ім. Іоана-Павла ІІ с. Воля Угрозька Республіки Польща та при підтримці Волинської обласної громадської організації "Волинське товариство польського мистецтва "Барви рубежів" і управління культури Луцької міської ради, яка відбудеться в приміщенні Художнього музею в Луцькому замку 17 травня 2016 року о 17.00 год.

   Європейська музика, твори українських та польських митців, народні пісні прозвучать у виконання народного артиста України Василя Чепелюка, інструментального квартету у складі Тетяни Тітяєвої, Тетяни Щербач, Андрія Подзизея, Юрія Ковальчука, юних піаністів Ніки Міхальчук та Терези Верзун-Ролінгер, талановитих вокалістів Александри Конєчної та Ігоря Левчука.

   Гостями заходу будуть Директор Шкільного комплексу с. Волі Угрозької Мирослав Конєчний із дружиною Софією, посол польського сейму Марек-Каміл Душек.

   В програмі зустрічі огляд музейних експозицій та виставок, спілкування, налагодження творчих контактів та подальшої співпраці установ культури і мистецтва українсько-польського пограниччя.

Категорія: Художній музей | Переглядів: 680 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]