Головна » 2018 » May » 21 » Запрошуємо у мандрівку Волинню!
14:20
Запрошуємо у мандрівку Волинню!
Запрошуємо у мандрівку Волинню!

24 травня 2018 р. об 11 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться театралізована екскурсія «Федір Вовк подорожує Волинню». Головними дійовими особами будуть актор театру «ГаРмИдЕр» Дмитро Безвербний, працівники Волинського краєзнавчого музею та студенти факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У 2017 р. українці відзначали 170-річчя від дня народження Федора Кіндратовича Вовка, а у 2018 р. – 100 років від дати його смерті. Видатний антрополог, етнограф, археолог, фольклорист, публіцист, громадський діяч, видавець неодноразово був в експедиціях і на Волині. Зібрав етнографічні та антропологічні матеріали, що становлять цінність й нині. На їх основі підготовлено театралізовану екскурсію «Федір Вовк подорожує Волинню» по експозиції відділу давньої історії Волинського краєзнавчого музею.

Тож у Вас буде нагода побачити автентичні пам’ятки, що зберігаються в музеї, перенестися на початок ХХ ст., відчути себе учнем вченого, дізнатися про методику його антропологічних досліджень, математичні знання наших предків, а також про казуси, що трапились з дослідником під час подорожі Волинню.

Запрошуємо в мандрівку! Гарний настрій забезпечимо!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 474 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]