Головна » 2013 » Лютий » 10 » У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбувся творчий вечір талановитої волинської журналістки і письменниці Валентини Штинько.
22:56
У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбувся творчий вечір талановитої волинської журналістки і письменниці Валентини Штинько.
У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбувся творчий вечір талановитої волинської журналістки і письменниці Валентини Штинько.

   У неділю, 10 лютого 2013 року в Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відбувся творчий вечір талановитої волинської журналістки і письменниці, автора поетичних збірок і книг прози Валентини Штинько під назвою „Слова тернові, слова любові”.
   На зустріч зі своєю колишньою ученицею прибули вчителі Затурцівської середньої школи імені В.К.Липинського, однокласники, учні місцевої і сусідньої Маньківської шкіл, жителі села.
   Спілкування з героїнею вечора переросло у справжнє літературне свято, яке завершилося автографами письменниці на власних книгах для всіх бажаючих.
   Коштами від розповсюдження книг Валентина Штинько підтримує автора прегарних ілюстрацій до дитячих збірок, талановиту самобутню художницю із села Хворостів Любомльського району Валентину Михальську, яка тяжкою недугою прикована до інвалідного візка.
   Сподіваємось, що зустрічі з волинськими літераторами стануть невід'ємною складовою життя нашого музейного закладу.




 
В.Кушнір,
завідувач музею
Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 816 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]