Головна » 2015 » December » 10 » У Луцьку стартувала виставка відомої художниці Зені Рубан (ВІДЕО)
16:00
У Луцьку стартувала виставка відомої художниці Зені Рубан (ВІДЕО)
У Луцьку стартувала виставка відомої художниці Зені Рубан (ВІДЕО)

   Нову виставкову залу у «старому місті» віднедавна мають можливість відвідати лучани та гості обласного центру. Мистецький сезон відкрила експозиція картин відомої художниці Зені Рубан. Пейзажі, портрети та етюди, що народились завдяки майстерній руці і таланту Зені Рубан, відвідувачі історико-культурного заповідника «Старе місто» можуть переглянути у виставковій залі на вулиці Драгоманова, – повідомляє Волинська ОДТРК.

    «Художник кожен раз вибирає якісь картини, які намалював, наприклад, в якийсь період життя. Я пішла іншим шляхом. Я взяла і давні картини, і ті, що я нещодавно намалювала. Це етюди, які я останнім часом намалювала, коли їздила-подорожувала, а також моя колекція портретів моїх дітей і внуків, моїх батьків, чоловіка і моїх друзів. Одним словом, мені хотілося зробити таку камерну, невеличку виставку», − розповіла художниця.

   Організатори запрошують усіх переглянути експозицію і переконані, що атмосфера прекрасного сприятиме приємним зустрічам та спілкуванню.

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 932 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]