Головна » 2016 » May » 25 » У Будинку вчителя відкрили кімнату-музей, присвячену бійцям, які загинули в АТО (ФОТО, ВІДЕО)
14:55
У Будинку вчителя відкрили кімнату-музей, присвячену бійцям, які загинули в АТО (ФОТО, ВІДЕО)
У Будинку вчителя відкрили кімнату-музей, присвячену бійцям, які загинули в АТО (ФОТО, ВІДЕО)

   У Будинку вчителя в Луцьку створили символічну кімнату-музей, де розміщено стенд з фотографіями загиблих Героїв.

   Організатором події стала Громадська організація “Члени родин загиблих в АТО “Надія”. Голова організації Любов Карабан щиро подякувала всім, хто прийшов ще раз віддати шану Героям, що загинули, обороняючи нашу країну. ГО “Надія” опікується не лише сім'ями загиблих військовослужбовців, а й допомагає тим, хто зараз знаходиться в зоні АТО, проходить лікування, реабілітацію.

    Після урочистого відкриття кімнати-музею всі присутні мали можливість побачити концертну програму, яку підготували викладачі та вихованці Будинку вчителя.

   В залі зібралось чимало людей — члени сімей, родичі загиблих. На захід завітали також міський голова Микола Романюк, заступники міського голови Андрій Киця та Сергій Григоренко. Любов Карабан вручила Миколі Романюку подяку ГО “Надія”.

   Міський голова висловив щирі співчуття родинам загиблих на сході України Героїв. “Ми ніколи не забудемо тих, хто загинув за нас, за Україну. Пам'ять про них вічно житиме в наших серцях”, - сказав він. Микола Романюк також подякував активістам громадської організації “Надія”, за те, що вони одними з перших в Україні створили таку організацію, яка опікується сім'ями загиблих.

    В кінці заходу священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору освятили кімнату-музей, а присутні змогли ще раз помолитись за померлих.

Джерело: Луцька міська рада

Відео Волинської РДНТКУ:

Категорія: Музей освіти Волині при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти | Переглядів: 889 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]