Головна » 2015 » December » 16 » Співпраця з Музеєм волинської ікони
15:29
Співпраця з Музеєм волинської ікони
Співпраця з Музеєм волинської ікони

   13 грудня, на день пам’яті апостола Андрія Первозданного, після Божественної Літургії у Спасо-Преображенському соборі Києва, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук поспілкувався із вікарієм Київської Митрополії митрополитом Переяслав-Хмельницким і Вишневським Олександром.

   У ході спілкування були досягнуті домовленості у спільній роботі над соціальними проектами Волинської єпархії та Фонду імені Блаженнішого Митрополита Володимира. Також були вирішені питання україно-польських проектів Волинської єпархії УПЦ.

   Було обговорено питання тристоронньої співпраці між Волинською єпархією, Фондом імені Блаженнішого Митрополита Володимира духівником якого є митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, а також Музеєм волинської ікони. Адже Музей волинської ікони — єдиний в Україні, який володіє безцінною колекцією церковних нагород, яку подарував Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

   Також щороку до чудотворної Холмської ікони Божої Матері, яка зберігається у Музеї волинської ікони проводяться Хресні ходи і перед цим святим образом служать Акафісти та молебні.

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 752 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]