Головна » 2015 » December » 18 » Підсумкова зустріч «Творчі діалоги...» Художнього музею
20:10
Підсумкова зустріч «Творчі діалоги...» Художнього музею
Підсумкова зустріч «Творчі діалоги...» Художнього музею

   16 грудня 2015 року у Художньому музеї відбулась підсумкова культурно-мистецька акція «Творчі діалоги на виставці «Малярство художників Луцька XX-XXI ст. із колекції ВКМ» в межах проекту «Дорогами історії – дорогами культури».

   Цей проект був зреалізований за фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», а також завдяки Луцькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Працівники Художнього музею дякують Констанкевич Ірині Мирославівні, заступнику голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Галан Ліні Вікторівні, директору Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які безпосередньо опікувались цим проектом, що охопив за три місяці майстер-класів близько 180 дітей.

   Учасники майстер-класів зустрілись біля приміщення Художнього музею для проведення флеш-мобу під гаслом «Я люблю Луцьк, я люблю мистецтво».

   Після того у Великій залі Художнього музею пройшла урочиста частина підсумкової зустрічі: лунала святкова музика роялю, прозвучали слова вітання від організаторів проекту та керівників майстер-класів, пригадались найяскравіші моменти зустрічей.

   Найприємнішим для дітей стало напевно вручення їхніх малюнків, а також книжечки про Луцьк від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

   На завершення зустрічі відбувся огляд тимчасової фотовиставки Віктора Чухрая із творчого процесу під звуки музейної музики.

Фото: Віктор Чухрай

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 810 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]