Головна » 2016 » May » 23 » Перша бізнес-конференція у стінах Затурцівського музею
12:35
Перша бізнес-конференція у стінах Затурцівського музею
Перша бізнес-конференція у стінах Затурцівського музею

   16 травня Затурцівський меморіальний музей В'ячеслава Липинського став місцем проведення нетрадиційного для його профілю діяльності заходу – Першої бізнес-конференції українських виробників меблевої продукції.

   Приводом для її скликання саме тут стала ініціатива про створення Польсько-української пропозиції експорту “Східне партнерство” ім. В'ячеслава Липинського президента фірми “Richard” (Polish Export Offer ) з Варшави Річарда Липинського. Запропонований ним проект підтримали всі учасники заходу. В Затурцях зустрілися керівники меблевих підприємств з різних міст України: Запоріжжя, Дніпропетровська (нова назва – Дніпро), Сміли (Черкащина), Білої Церкви (Київщина), Червонограда (Львівщина), Костополя (Рівненщина), які зацікавлені у виході зі своєю продукцією на європейські (і не лише) ринки. Впродовж восьми годин гарячих дискусій домовились, що після детальнішого обговорення на підприємствах буде укладено партнерську угоду у формі “Кластеру польських і українських виробників меблів” з метою співробітництва у нарощуванні виробничих потужностей, впровадженні іноваційних технологій та експорті продукції.

   Затурцівський меморіальний музей В'ячеслава Липинського виступає співорганізатором проведення серії навчальних семінарів, на яких, зокрема, розглядатимуться питання етики підприємницьких стосунків, що випливає з основних положень теоретичної спадщини В.К.Липинського.

   Зацікавлення у поширенні поглядів В'ячеслава Липинського, інформації про музей та його потенційні можливості в обслуговуванні відвідувачів спонукає музейних працівників шукати нові форми роботи, розширюючи щоразу коло знайомств, налагоджуючи контакти з представниками не тільки наукових кіл, а й підприємцями з різних куточків України та зарубіжжя.

Джерело: Затурцівський меморіальний музей В’ячеслава Липинського

Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 735 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]