Головна » 2018 » May » 29 » Любартівські читання 2018
15:45
Любартівські читання 2018
Любартівські читання 2018

25 травня в приміщенні Адміністрації державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку пройшла щорічна наукова конференція «Любартівські читання», присвячена 100-річчю від дня народження дослідниці Луцького замку М.В. Малевської.

У роботі конференції взяли участь більше 30 докторів та кандидатів наук, науковців, дослідників історичної спадщини із Києва, Львова, Кам`янця-Подільського, Збаража та Луцька. Було заслухано ряд наукових доповідей із археології, історії, архітектури та краєзнавчих досліджень історичного Луцька та Великої Волині. До початку роботи конференції видано збірник її наукових матеріалів.

Під час конференції презентовано картину А. Орльонова «З’їзд у Луцьку європейських монархів», виставку, присвячену археологічним дослідженням храму Іоанна Богослова у Луцькому замку, та мистецько-краєзнавчий проект В. Чухрая та В. Пясецького «Луцьк вчора і тепер».

Джерело: Адміністрація державного історико-культурного заповідника у м.Луцьку

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 781 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]