Головна » 2015 » February » 7 » Колодяжненський музей Лесі Українки запрошує на заняття гуртка „Лесине джерельце”
17:08
Колодяжненський музей Лесі Українки запрошує на заняття гуртка „Лесине джерельце”
Колодяжненський музей Лесі Українки запрошує на заняття гуртка „Лесине джерельце”

   На початку 2015 року у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки розпочав роботу літературний гурток „Лесине джерельце”. Його відвідують діти шкільного віку.

   Метою гуртка є формування всебічно розвиненої особистості в процесі творчої і науково-дослідницької діяльності учнів у галузі літератури, а саме: поглиблене вивчення життя і творчості Олени Пчілки, Лесі Українки та родини Косачів; ознайомлення, розуміння і практичне удосконалення техніки мовлення, теоретико-практичних основ вимови: досконале володіння мовним апаратом, уміння правильно користуватися мовою і мовленням; розвиток творчої фантазії, художні здібності. Навчати дітей розуміти і емоційно сприймати зміст літературного твору, образного значення слова, уміння його творчо використовувати не лише на сцені, а й у побуті. Виробляти перші уміння акторського виконання певної ролі у власному чи чужому сценарії. Виявляти творчо обдарованих дітей.

   У ході роботи передбачені теоретичні, практичні, індивідуальні заняття, екскурсії, виступи тощо. Окрема кількість годин відводиться для підготовки та участі у масових заходах, літературних конкурсах, читаннях та ін.

Заняття проводиться кожної суботи о 15:00 год.

Запрошують всіх бажаючих

Джерело: Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 812 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]