Головна » 2015 » Лютий » 24

   24 лютого відділ освіти Ковельської райдержадміністрації, методичний кабінет, загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Колодяжне на базі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки провели районний семінар вчителів української мови та літератури: «Тут стежки бережуть Лесиних кроків відлуння».

   24 лютого у Волинському краєзнавчому музеї відкрили фотодокументальну виставку «Натхнення їм дала Волинь» з циклу «Відомі жінки Волині». Представлені на ній матеріали присвячені багатьом представникам славного волинського жіноцтва, зокрема, видатним жінкам родини Косачів – Лесі Українці та Олені Пчілці.

   25 лютого виповнюється 144 років від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки. У лютому Волинський краєзнавчий музей традиційно проводить цикл заходів, приурочених до дня народження відомої дочки України.

   З 24 лютого в одному із виставкових залів Волинського краєзнавчого музею увазі відвідувачів представлена виставка про події на сході України починаючи з весни 2014 р. і до сьогодні.