Головна » 2018 » May » 10 » День відкритих дверей у музеї українського війська
14:53
День відкритих дверей у музеї українського війська
День відкритих дверей у музеї українського війська

9 травня, з нагоди святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки – філії Національного військово-історичного музею України, відбувся День відкритих дверей. У цей день заклад відвідали велика кількість відвідувачів. Ветерани та гості музею поклали квіти до стели загиблим на Волині воїнам, іменами яких названо вулиці нашого міста.

Спільно з Волинським обласним військовим комісаріатом було проведено акцію «Контрактна армія». На території музею було встановлено агітаційний намет. Військові наголосили, що тільки сильна та професійна армія є гарантом безпеки та свободи нашої держави, нашого народу, наших дітей. Відвідувачі мали можливість поспілкуватись з представниками військкомату, дізнатись про різні зразки сучасної стрілецької зброї та періоду Другої світової війни.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 493 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]