Головна » 2018 » Жовтень » 09

 

Порядок роботи
XXV міжнародної наукової конференції
«Волинська ікона: дослідження та реставрація»

Волинський краєзнавчий музей запрошує відвідати низку заходів та тематичних заходів! Адже 14 жовтня – це і Покрова, і свято козацтва, і день створення УПА, а також свято воїнів Збройних сил України, які захищають державний суверенітет України.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати симпозіум гончарного мистецтва у Волинському краєзнавчому музеї, – поліфункціональний захід, спрямований на поєднання наукових досліджень з практичною діяльністю у галузі кераміки.

Фонди Волинського краєзнавчого музею поповнилися експонатами, які розповідають про героїчні сторінки новітньої історії України. Екс-командир роти «Світязь», а нині керівник Патрульної поліції України, полковник Фацевич Олександр Юрійович до Дня захисника України подарував музею прапор підрозділу і власний однострій, у якому він пройшов пекло боїв за Іловайськ у серпні 2014 року.

У Камінь-Каширському краєзнавчому музеї спілкувались із цікавими відвідувачами: уродженцем міста, а нині жителем м.Васильків на Київщині Романом Пугачем і волонтером «Корпусу миру США в Україні» Гріфіном Боуенсом.

У Торчинському історичному музеї імені Г.О.Гуртового відбулася презентація серії картин, яка має дещо незвичне призначення – звертати не лише до естетики, але й до самоусвідомлення, світитися не лише художнім образом, але й образом минулих віків.

До Дня захисника України, 10 жовтня о 12.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться зустріч із військовослужбовцями Луцького прикордонного загону, учасниками бойових дій.