Головна » 2018 » October » 9 » Однострій Олександра Фацевича, що пройшов Іловайський котел, урочисто передано до Волинського краєзнавчого музею
13:38
Однострій Олександра Фацевича, що пройшов Іловайський котел, урочисто передано до Волинського краєзнавчого музею
Однострій Олександра Фацевича, що пройшов Іловайський котел, урочисто передано до Волинського краєзнавчого музею

8 жовтня 2018 року фонди Волинського краєзнавчого музею поповнилися експонатами, які розповідають про героїчні сторінки новітньої історії України. Екс-командир роти «Світязь», а нині керівник Патрульної поліції України, полковник Фацевич Олександр Юрійович до Дня захисника України подарував музею прапор підрозділу і власний однострій, у якому він пройшов пекло боїв за Іловайськ у серпні 2014 року.

Волинський краєзнавчий музей висловлює щиру вдячність за передані експонати! Низький уклін Вам, Олександре Юрійовичу, за проявлену мужність і самопожертву у боях з ворогом!

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «Наші Захисники» – комплекс заходів із збереження історичної пам’яті і популяризації внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України. Запрошуємо до співпраці усіх небайдужих! Ми маємо знати своїх героїв!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 444 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]