Головна » 2018 » October » 9 » До Дня захисника України
13:44
До Дня захисника України
До Дня захисника України

Волинський краєзнавчий музей запрошує відвідати низку заходів та тематичних заходів! Адже 14 жовтня – це і Покрова, і свято козацтва, і день створення УПА, а також свято воїнів Збройних сил України, які захищають державний суверенітет України.

Увазі відвідувачів представлено оновлену виставку «Пам’ятай, Україно, героїв своїх», присвячену військовим діям на сході України. Функціонує і фотодокументальна виставка «Волиняни у боротьбі за незалежність України» та банерна виставка «УПА – історія нескорених», присвячені українському націонал-визвольному рухові 1940-х–1950-х років. Про боротьбу українських військових сторічної давності за незалежність України, у речах, світлинах і документах, розповідає виставка «Волинь в Українській революції 1917–1921 років», яка теж була цього року оновлена.

Також, 10 жовтня, о 12.00 у Волинському краєзнавчому музеї в рамках проекту «Наші Захисники» відбудеться зустріч із учасниками бойових дій на сході України, військовослужбовцями Луцького прикордонного загону.

СЛАВА УКРАЇНІ!      ГЕРОЯМ СЛАВА!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 453 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]