Головна » 2014 » Вересень » 23

   Члени журі та учасники XVIII Всеукраїнського конкурсу професійних читців імені Лесі Українки 22 вересня відвідали Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки і музей «Лісової пісні» в Нечимному.

   23 вересня у Музеї волинської ікони відкрилася виставка "Нове життя давніх образів". На виставці представлені пам’ятки сакрального мистецтва XVI – XVIII ст., які були відреставровані у 2013-2014 роках у Національному науково-дослідному реставраційному центрі України (Київ), Львівській філії ННДРЦУ, Національній Академії образотворчого мистецтва і архітектури та реставраційній майстерні Волинського краєзнавчого музею.

   З метою моральної та матеріальної підтримки бійців, учасників АТО та їх родин, повноцінного використання експозицій музею в патріотичному вихованні підростаючого покоління у Волинському краєзнавчому музеї, його відділах та філіалі встановлено безкоштовне відвідування для дітей шкільного віку, батьки яких перебувають або перебували у зоні антитерористичної операції.

   23 вересня у Волинському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки «Шляхом волі, шляхом демократії: з історії боротьби Народного Руху за незалежність України», приурочене відзначенню 25-ої річниці від часу створення Народного Руху України за перебудову.