Головна » 2014 » Вересень » 01

   1 вересня у Волинському краєзнавчому музеї відбувся День знань «Україна – єдина країна». На перший у новому навчальному році урок до музею завітали учні навчально-виховних закладів міста Луцька № 4, 5, 9, 14.

   У Волинському краєзнавчому музеї відбулось відкриття персональної виставки витинанок та писанок Андрія Пушкарьова з м.Дніпропетровська.

   Ким була Російська імперія – добром чи злом? Відповіді на ці та багато інших питань можна знайти познайомившись з публіцистичними, художніми творами, статтями, висловами відомих політиків, культурних діячів, політиків, представлених на виставці «УКРАЇНА – РОСІЯ: братерські народи чи потенційні вороги?», яка відкрита у Музеї історії сільського господарства Волині-скансен.

   У Художньому музеї відбулася презентація альбому „Промінь воскресіння. Василь Григорович Парахін і його школа народного малярства у селі Журавники на Волині”.

   При Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки діє Музей археології, створений знаним вченим-археологом Михайлом Михайловичем Кучинком. Нині він є одним з найкращих музеїв серед вищих навчальних закладів України із статусом „Зразкового”.