Головна » 2014 » Лютий » 24
   24 лютого у Волинському краєзнавчому музеї відбувся історико-літературний вечір «Ой у Луцьку, славнім місті…» до дня народження Лесі Українки та 135-ї річниці з часу першого приїзду родини Косачів у місто Луцьк.
Друзі і колеги! 
   Просимо Вас ознайомитись з текстом петиції – зверненням до депутатів Верховної Ради України, що стосується критеріїв, яким мусить відповідати кандидатура на посаду Міністра культури України.
   Колектив Державного історико-культурного заповідника у м.Луцьку разом із закладами культури і мистецтв області глибоко сумує за українськими Героями, що віддали свої життя за волю та незалежність України.
   Колектив Волинського краєзнавчого музею та музеї області глибоко сумують за загиблими активістами Майдану – українських Героїв –  в Києві та деяких інших міст України. Серед них непоправні втрати волинських патріотів...
   Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки одержав від художниці Валентини Михальської 9 ілюстрацій до поеми "Козачка Олена". Отримали ілюстрації напередодні дня народження Лесі Українки.