Головна » 2014 » Лютий » 03
   У галереї мистецтв Ковельського історичного музею відкрито виставку графіки молодої художниці Альони Федік. Роботи ковельчанки, випускниці Львівської академії друкарства отримали відзнаки багатьох міжнародних виставок. Зокрема в Китаї, Польщі та Нідерландах. Відтепер їх по-належному зможуть оцінити й земляки художниці, яка робила свої перші кроки в мистецтві саме у Ковелі.
   Державний історико-культурний заповідник «Тустань» запрошує майстрів народного мистецтва взяти участь у проекті "Територія можливостей. Розвиваємо регіон разом”. Проект буде відбуватись в лютому-березні 2014 р. у Карпатах, поряд із Державним історико-культурним заповідником "Тустань” та Національним природним парком "Сколівські бескиди” в с.Урич, Сколівського району, Львівської області.
У зв'язку із подіями у державі організатори перенесли проект в часі реалізації на два тижні, тому прийом заявок від ремісників продовжили до 9 лютого.
   У Луцькому слідчому ізоляторі нещодавно відкрилася виставка, організована Волинським краєзнавчим музеєм на тему «Леся Українка і Волинь».