Головна » 2012 » Вересень » 27
   Заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк оглянув хід реставраційних робіт у музеї-садибі композитора, піаніста та диригента зі світовим ім’ям Ігоря Стравінського. На оновлення маєтку знаменитого земляка в Устилузі передбачено майже 2 мільйони гривень.
   В обласному центрі Волині сталася надзвичайна подія: відкрили Братський Некрополь та меморіальну дошку, присвячену луцькому першодруку «Лямент».
У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського відкрито виставку творчих робіт майстринь Світлани Тихоліз та Оксани Деревич.
   У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського відбулось урочисте відкриття „Барвистий світ народного мистецтва”, на якій представлено колекції творів самобутніх майстринь: затурчанки Світлани Тихоліз та жительки Локач Оксани Деревич.
   З нагоди Дня туризму відділ культури і туризму Горохівської райдержадміністрації організував туристичну екскурсію у м.Берестечко для учнів, які є переможцями обласних та районних конкурсів серед піаністів. У ній взяли участь 18 дітей, вчителі, музейні працівники.

   У с. Човниця на Ківерцівщині з нагоди 120-ї річниці з дня народження академіка Михайла Кравчука відбулась науково-практична конференція „Не згасне ім’я, не згасне Слава”. Окрім того, представники виконавчої влади області та району, столичні академіки та науковці, педагоги з усіх районів області, місцеві мешканці вшанували пам’ять славетного математика покладанням квітів до його монументу, а також відвідали Зразковий музей імені Михайла Кравчука, що розташовується у стінах Човницької ЗОШ I-II ступенів.