Головна » 2012 » September » 27 » З нагоди Дня туризму юні піаністии з Горохова відвідали Берестечківський історичний музей.
16:17
З нагоди Дня туризму юні піаністии з Горохова відвідали Берестечківський історичний музей.
З нагоди Дня туризму юні піаністии з Горохова відвідали Берестечківський історичний музей.
З нагоди Дня туризму відділ культури і туризму Горохівської райдержадміністрації 27 вересня 2012 року організував туристичну екскурсію у м.Берестечко для учнів, які є переможцями обласних та районних конкурсів серед піаністів. У ній взяли участь 18 дітей, вчителі, музейні працівники.
До уваги учасників екскурсії був представлений буклет „Берестечківський народний історичний музей та пам’ятки міста Берестечка”, який проілюстрований кольоровими фотографіями пам’яток культури, археології, архітектури, монументального мистецтва.
У Берестечківському історичному музеї відбулася захоплююча екскурсія, учасники також мали можливість переглянути періодичні видання, з яких дізналися про історію різних країн світу, про пам’ятки архітектури, монументального мистецтва, національну кухню, традиції різних народів світу. Багатьох зацікавили неповторні роботи майстрині з Берестечка Ганни Бойко-Дергай, майстра народної творчості Ярослава Зіника із Мерви, почули вони й імена майстрів вишивки, лозоплетіння, флористики, ткацтва. Підбила підсумки екскурсії Д.Колесник, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації.
 
Джерело: сайт Горохівської райдержадміністрації, 27.09.2012
Категорія: Берестечківський народний історичний музей | Переглядів: 1220 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]