Головна » 2012 » Вересень » 07
У Волинському краєзнавчому музей відкрито виставку „Гордість та слава Волині”.
    У Волинському краєзнавчому музеї відкрито виставку „Гордість та слава Волині”. Виставка приурочена Дню фізичної культури та спорту, а також Року спорту і здорового способу життя в Україні. На виставці представлені документи, фотографії, нагороди, сувеніри, спортивні аксесуари, які знайомлять відвідувача з історією Центру інвалідного спорту Волині, створеного за розпорядженням Представника Президента у Волинській області від 20 квітня 1993 року.
У Волинському краєзнавчому музеї презентували видання „Археологічні дослідження в Україні-2011”.
   У приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбулася презентація книги «Археологічні дослідження в Україні-2011» – щорічного видання Польового комітету Інституту археології НАН України. Воно містить інформаційні повідомлення про роботу археологічних експедицій поточного польового сезону.
У Ковельському музеї діє виставка гравюр Альони Федік.
   У Ковельському історичному музеї діє перша персональна виставка гравюр ковельчанки Альони Федік. Особливістю експонованих робіт є виконання їх в офортній техніці, що дозволяє отримувати відбитки з друкарських форм, виготовлених шляхом травлення металевої поверхні в азотній кислоті.