Головна » 2014 » May » 19 » Зустріч з Ольгою Богомолець у Музеї волинської ікони.
16:28
Зустріч з Ольгою Богомолець у Музеї волинської ікони.
Зустріч з Ольгою Богомолець у Музеї волинської ікони.

   18 травня Музей волинської ікони відвідала Ольга Богомолець – заслужений лікар України, професор, директор Інституту дерматології та косметології, відома співачка і автор українських романсів, активна громадська діячка, колекціонер і меценат.

   Перебуваючи у Луцьку у передвиборчому турі як кандидат у Президенти України, вона виявила бажання побувати у музеї, яким цікавилася раніше як колекціонер. Ольга Богомолець – засновник історико-культурного комплексу "Замок-музей Радомисль" та Музею української домашньої ікони – була "у темі", виявилася цікавою співрозмовницею, з великим інтересом оглянула експозицію Музею волинської ікони, цікавлячись деталями, і сказала, що сюди треба приїхати ще раз, щоб не поспішаючи, поринути у прекрасний світ волинської ікони. Ольга Вадимівна подарувала музею книгу-альбом "Замок-музей Радомисль на Шляху Королів Via Regia".

   Завідувач Музею волинської ікони Тетяна Єлісєєва у відповідь з приємністю вручила гості альбом "Музей волинської ікони", гравертон із зображенням Холмської Чудотворної ікони Богородиці та добірку друкованої продукції музею.

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 975 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]