Головна » 2014 » May » 17 » Вітання голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра з нагоди Міжнародного дня музеїв.
21:24
Вітання голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра з нагоди Міжнародного дня музеїв.
Вітання голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра з нагоди Міжнародного дня музеїв.

Шановні працівники музеїв!

   Прийміть сердечні вітання від імені обласної державної адміністрації та обласної ради з нагоди Міжнародного дня музеїв.

   Музеї та історико-культурні заповідники Волині спрямовують на дбайливе збереження та популяризацію унікальних духовних надбань нашого народу, його історико-культурних реліквій.

   Високо цінуємо вашу повсякденну працю з примноження самобутнього спадку минувшини, забезпечення широкого доступу до безцінних музейних колекцій.

   Упевнені, що ви й надалі здійснюватимете все можливе, щоб наші музеї і заповідники завжди залишалися справжніми джерелами пізнання історії та культури українського народу, з яких живитиметься не одне покоління українців і всіх, хто прагне відвідати нашу державу, щоб долучитися до її духовних цінностей.

   Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і добра, нових здобутків в ім’я України.

   Голова обласної державної адміністрації              Г.Пустовіт

   Голова обласної ради                                              В.Вітер

 

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 991 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]