Головна » 2014 » May » 17 » Перформанс з нагоди Міжнародного дня музеїв у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї.
17:25
Перформанс з нагоди Міжнародного дня музеїв у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї.
Перформанс з нагоди Міжнародного дня музеїв у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї.

   З нагоди Міжнародного дня музеїв, який цьогоріч проходить під назвою «Музейні колекції об’єднують», в Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбувся перформанс «Музей і я: ростемо разом». Цей захід реально об’єднав дітей різного віку і різних уподобань.

   Його суть полягала в тому, що діти, які прийшли до музею, мали змогу детально ознайомитись із експозиціями, щоб потім відобразити свої враження на папері. Тепер у них був вільніший, як традиційно, доступ до музейних колекцій, до їх детального розгляду і вивчення. Таким чином, кожен обирав для себе речі чи цілі розділи, що сподобались найбільше.

   Старші діти пригадували фрагменти попередніх відвідин музею, виставок, екскурсій і відображали це у своїх малюнках. А малеча замальовувала те, що бачить нині; їм було дуже цікаво, як же вони сприйматимуть той чи інший експонат, коли підростуть.


   А допоки – їхні творіння виставлені на виставці, яка має однойменну назву «Музей і я: ростемо разом», і які можуть побачити всі охочі. Опісля дитячі роботи будуть зберігатись в музеї до наступного перформансу, коли підростуть діти й музей.

   Було гамірно, весело, цікаво й пізнавально. Усім.

Наталя Пась,

директор Камінь-Каширського краєзнавчого музею

Категорія: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 988 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]