Головна » 2014 » May » 30 » Міністерство культури України презентувало наявні стипендійні та грантові можливості.
11:53
Міністерство культури України презентувало наявні стипендійні та грантові можливості.
Міністерство культури України презентувало наявні стипендійні та грантові можливості.

   У приміщенні Міністерстві культури України 23 травня відбулась презентація наявних стипендійних та грантових можливостей Міністерства. В зустрічі з громадськістю та журналістами взяла участь перша заступниця Міністра культури України Олеся Островська-Люта, директор Департаменту мистецтв та навчальних закладів Павло Білаш та його заступник Михайло Швед. Вони та інші представники Міністерства детально розповіли про наявні гранти та стипендії Президента України та Кабінету Міністрів України, що призначаються Міністерством.

    «Необхідність зустрічі продиктована малою поінформованістю культурного середовища про ті можливості, котрі надає їм держава вже сьогодні», - пояснила перша заступниця Міністра культури України Олеся Островська-Люта.

   Під час презентації діячі культури та журналісти мали нагоду з’ясувати всі питання стосовно системи підтримки діячів культури. Окремо наголошувалось на необхідності реформування цієї системи. Було окреслено найближчі зміни з цього питання, котрі стосуються прозорості та відкритості при створенні та в роботі експертних комісій, уніфікації розміру стипендій, котрі повинні дорівнювати прожитковому мінімуму, та ефективного інформування творчої спільноти.

   Детальніше про гранти та стипендії в електронній версії презентації:

 

Джерело: Прес-служба Міністерства культури України

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 772 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]