Головна » 2013 » Січень » 11 » Іваничівський історичний музей запрошує на виставку новорічно-різдвяної атрибутики „Три празники в гості”.
17:05
Іваничівський історичний музей запрошує на виставку новорічно-різдвяної атрибутики „Три празники в гості”.
Іваничівський історичний музей запрошує на виставку новорічно-різдвяної атрибутики „Три празники в гості”.

В Іваничівському історичному музеї діє виставка новорічно-різдвяної атрибутики „Три празники в гості…”. На ній представлені роботи школярів загальноосвітніх навчальних закладів Іваничівського району та Будинку дитячої і юнацької творчості – учасників районної виставки-конкурсу „Новорічний подарунок” і „Святвечір”.
Це різноманітні вироби на новорічну тематику: макети ялинок, святкові віночки, композиції, ялинкові прикраси, обереги і сувеніри виготовлені з природніх та підручних матеріалів. Окрасою виставки є різдвяні атрибути: вертепні шопки, зірки, маски ряжених, дідухи... Ваблять зір відвідувачів дитячі малюнки на новорічно-різдвяну тематику, графічні малюнки Валентини Протопоп та цікава колекція поштових листівок.
Метою виставки є популяризація бережливого ставлення до природи, виховання національного світогляду молоді через пізнання народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів та технік, поєднання національних художніх традицій і сучасних тенденцій.
Всього на виставку представлено понад 100 робіт, кращі з яких візьмуть участь в обласних конкурсах, а переможці районної виставки-конкурсу будуть нагороджені грамотами відділу освіти і науки.
Виставка в Іваничівському історичному музеї триватиме до кінця Різдвяних свят. У всіх бажаючих є можливість оглянути її і ознайомитися з творчими доробками школярів району та цікаво і пізнавально провести час.
 
Джерело: Іваничівський історичний музей
Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 960 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]