Головна » 2013 » Січень » 18 » День казки у Володимир-Волинському історичному музеї.
18:29
День казки у Володимир-Волинському історичному музеї.
День казки у Володимир-Волинському історичному музеї.
18 січня 2013 року у Володимир-Волинському історичному музеї відбулося підведення підсумків літературного конкурсу серед дітей міста „Найкраща маленька казка про ляльку”.
„... В одній чарівній країні жила сім’я – батько, мати і донька. Батько з матір’ю майже кожного дня ходили на роботу. Донька ж сиділа удома і мріяла про те,як було б добре, якби у неї була сестричка з якою можна було б побавитися і більше не почуватися самотньою. Незабаром мав бути день Святого Миколая, отже дівчинка не роздумуючи написала йому листа, в якому попросила сестричку...” (рядки з літературного твору „Казка про ляльку, або дарунок Святого Миколая”, учениці третього класу Тетяна Рончко).
Активними учасниками конкурсу стали учні 3-А класу Володимир-Волинської міської гімназії (класовод – Олена Миколаївна Жуйвода). Отже перше місце здобула Тетянка Рончко за казкову мініатюру „Казка про ляльку, або подарунок Миколая”, друге – за казковий твір „Лялька Катя” – Юлія Шульга, а третє – за „Бабусин подарунок” – Діана Лупенко.  Ініціатор конкурсу володимирська лялькарка Оксана Анатоліївна Саганюк нагородила дітей – юних казкарів призами – власними ляльками ручної роботи. Заохочувальні подарунки від музею, а це буклети та історична література про місто Володимир-Волинський отримали третьокласниці: Софійка Киричук, Ганна Гевондян, Аня Гусєва, Яна Доманська. Звучали вірші Лесі Українки для дітей. Юні гімназисти виконали вокально-танцювальні композиції „Україна – веселкова країна” та „Ми бажаємо Вам добра” ( керівник – Олена Жуйвода).
Начальник відділу культури і туризму міськвиконкому Андрій Шоцький нагородив Оксану Саганюк подякою та книгою „Церкви стародавнього Володимира”. Урочистість відбулася напередодні Водохреща – одного з найулюбленіших православних свят і подарувала всім гарний настрій.

 
Джерело: сайт Володимир-Волинського історичного музею
Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 1181 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]