Головна » 2014 » May » 28 » „Барви душі” Оксани Цюп'яшук у Ковельському музеї (ВІДЕО).
11:50
„Барви душі” Оксани Цюп'яшук у Ковельському музеї (ВІДЕО).
„Барви душі” Оксани Цюп'яшук у Ковельському музеї (ВІДЕО).

   У виставковій залі Ковельського історичного музею відкрилась персональна виставка молодої ковельської художниці Оксани Цюп'яшук, – повідомляє Телевізійний Центр Ковель. Експозиція має назву “Барви моєї душі”, що красномовно свідчить про ставлення художниці до творчост. Живопис для неї — поезія, яку бачать.

   В оточенні цих картин хочеться жити. Вони дихають весною. Теплом. Ніжністю. Сама художниця каже: малювати — це як писати вірші. Тому живопис для неї — поезія, яку бачать. А, щоб стати “поетом” у малярстві, треба вміти бачити те, що заховане від інших.

   Потяг до малювання Оксана відчула з дитинства. Батьки підтримали захоплення доньки. Азам художнього ремесла навчалась в Ковельській художній школі, а згодом — у Волинському державному університеті. Дитяча мрія стати художником збулася. Її картини експонуються на багатьох художніх виставках. Зберігаються в приватних колекціях. Як в Україні, так і за кордоном.

   “Художниця багато експериментує, тому її роботи різні за манерою та технікою виконання. Вона творчо працює в акриловому та олійному живописі й графіці. Дуже багато в доробку Оксани Цюп᾽яшук є пастельних творів. Авторка працює в техніці розпису на склі, батику, флористики, писанкарства. Займається настінним розписом інтер’єрів. Їй близькі теми символізму, який простежується в багатьох картинах. Улюблені її жанри – натюрморт та пейзаж. Але найбільше уваги художник приділяє квітам.”, - розповідає науковий співробітник Ковельського історичного музею Василина Столярчук.

   Кожен з відвідувачів виставки знайде в картинах художниці щось своє. Близьке. Рідне. І неодмінно — красиве.

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 1028 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]