Головна » 2017 » Листопад » 06

Музейна Рада, створена як постійний консультативно-дорадчий орган при Міністерстві культури України з метою визначення пріоритетних напрямів формування та реалізації національної музейної політики. У теперішньому складі Музейна Рада провела два робочі засідання, на яких розглянула сучасний стан музейної галузі та проблематику управління в ній.

10 листопада (п’ятниця) о 16:00 в Художньому музеї відкривається «Виставка творів Наталі Кумановської. Малярство, графіка».

Для збереження експонатів у зимовий період, Художній музей перейшов на новий розпорядок роботиз 9:00 до 17:00, приймає відвідувачів з 10:00 до 17:00 без обідньої перерви.

Запрошують взяти участь у чергових заходах серії „Оцифроване Надбання: збереження, доступ, репрезентація” – V семінарі ОЦИФРОВАНЕ НАДБАННЯ: збереження, доступ, репрезентація” та ІІ фестивалі оцифрованого контенту ДІГІТАЛІ-ФЕСТ-2017, які відбудуться 21-23 листопада 2017 р. у Києві на базі Державного політехнічного музею КПІ імені Ігоря Сікорського.

Науково-освітній центр RS Global підготував коротку інформацію про можливість отримання фінансування для наукових співробітників і аспірантів.

2018 рік у Європейському Союзі оголошено Роком культурної спадщини. Україна не залишилася осторонь від процесів – 18 жовтня 2017 року Кабінет Міністрів України підтримав проект Указу Президенту України про оголошення 2018 року Роком охорони культурної спадщини. Враховуючі світові тенденції та процеси, що відбуваються у країні, Міністерство культури України ініціює проект «Малі міста – великі враження».