Головна » 2017 » Листопад » 29

Керівник фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук долучився до акції «Подаруй музею твір». Сама акція відбувається з нагоди 400-річчя від заснування Луцького Хрестовоздвиженського братства.

У приміщенні КП «Ківерцівського районного краєзнавчого музею» відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Волинь – моя Батьківщина, а Цуманська пуща – її перлина».

Учасники АТО Андрій Дяченко («Хорват») і Сергій Цуз («Моцарт») подарували Волинському краєзнавчому музею стенд, який розповідає про історію полку «Азов».

Художній музей став ініціатором акції вшанування 26 листопада пам’яті Данила Братковського, українського аристократа, поета-героя, який прийняв мученицьку смерть за віру православну, волю України.

1 грудня о 12.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться творча зустріч та презентація виставки «А я іду крізь біль до світла…» з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

У Волинському краєзнавчому музеї за участі Волинського обласного осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського, науковців Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Волинської православної богословської академії, Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка відбулася наукова академія, приурочена до 125-річниці з дня народження Арсена Річинського та до 90-річчя проведення церковного з’їзду на Волині.

1 грудня Волинський краєзнавчий музей спільно із Товариством нумізматів Волині проводить «ДЕНЬ НУМІЗМАТА В МУЗЕЇ».