Головна » 2017 » Листопад » 27

28 листопада Управління освіти Луцької міської ради спільно із Луцьким навчально-виховним комплексом «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» проводять на базі та за організаційної участі відділу етнографії та народних промислів Волинського краєзнавчого музею міський семінар-практикум вчителів трудового навчання на тему «Використання технології ліплення для розвитку творчих здібностей учнів».

Відбувся вечір українського романсу «Осінні акварелі» в рамках проекту «Довгі осінні, зимові вечори», який традиційно проводиться у Художньому музеї.

28 листопада Волинський краєзнавчий музей та Волинський обласний осередок Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка за участі Кременецького краєзнавчого музею та Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського проводять Наукову академію, приурочену до 125-річниці від дня народження Арсена Річинського та до 90-річчя проведення церковного з’їзду на Волині.

З 1 по 15 грудня у Волинській області відбудеться щорічна Всеукраїнська благодійна акція „Миколай про тебе не забуде”. Головна мета акції – привітати дітей сиріт, дітей-інвалідів, дітей із неблагополучних сімей та дітей, чиї батьки перебувають у зоні проведення АТО, або загинули у зоні АТО, та подарувати їм подарунки до Дня Святого Миколая.

У грудні Володимир-Волинський історичний музей хоче відзначити 130-річчя. А вас вже запросили?

У Рожищенському історико-краєзнавчому музеї відкрилася виставка робіт фотографа Володимира Ковалюка «Фотографія – це також мистецтво».

Під такою назвою у Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відбувся театралізований вечір, приурочений 145-ій річниці від дня народження видатного українця, але ще так мало пошанованого на його Батьківщині, Богдана Сильвестровича Лепкого.