Головна » 2017 » Листопад » 22

У приміщені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка відбувся тематичний захід до Дня Гідності та Свободи. У фойє театру експонувалася фотодокументальна виставка «Герої не вмирають», присвячена Героям Небесної сотні, підготовлена науковцями Волинського краєзнавчого музею.

28 листопад о 12.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться наукова академія, присвячена 125-річчю від дня народження Арсена Річинського та 90-річчю з часу проведення Луцького церковного з’їзду.

24 листопада о 14 годині в Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відбудеться вечір „Чуєш, брате мій” до 145-річчя з дня народження Богдана Лепкого. Захід приурочено Дню української писемності та мови.

Запрошують на науково-практичну конференцію «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Камінь-Каширський район в історії України та Волині», яка відбудеться 6 грудня в м. Камені-Каширському.

23 листопада о 12.00 год., за участі представника Українського інституту національної пам’яті у Волинській області, кандидата історичних наук Лесі Бондарук та учасників Революції Гідності, у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація книги «Майдан від першої особи. Регіональний вимір»