Головна » 2017 » April » 26 » Восьма обласна рейтингова акція „Музейна подія року на Волині – 2016”
12:27
Восьма обласна рейтингова акція „Музейна подія року на Волині – 2016”
Восьма обласна рейтингова акція „Музейна подія року на Волині – 2016”

З метою розвитку музейної справи, визначенню туристичного музейного продукту, соціалізації музеїв у сучасному світі, формуванню моделі музею третього тисячоліття управління культури Волинської обласної державної адміністрації та Волинський краєзнавчий музей оголосили проведення

Восьмої обласної рейтингової акції
Музейна подія року на Волині – 2016”,
присвяченої Міжнародному дню музеїв

УМОВИ
проведення Восьмої обласної рейтингової акції
„Музейна подія року на Волині – 2016”.

І. Загальні положення

1.1. Восьма обласна рейтингова акція „Музейна подія року на Волині – 2016” проводиться управлінням культури Волинської обласної державної адміністрації та Волинським краєзнавчим музеєм (далі – Акція).
1.2. Акція проходитиме з 15 квітня по 18 травня 2017 року у Волинському краєзнавчому музеї.
1.3. Підбиття підсумків та урочисте нагородження переможців Акції відбудеться 18 травня 2017 року у приміщенні Волинського краєзнавчого музею.

ІІ. Мета Акції

Визначення найбільших досягнень та найголовніших подій, які стали головними з точки зору ставлення суспільства до музеїв і музейної справи у Волинській області у 2016 році; зміцнення позитивного іміджу Волині, як провідного туристичного центру у межах Західної України; ознайомлення населення області з культурно-рекреаційним потенціалом регіону; підняття наукового рівня роботи музейних закладів, підвищення професійної майстерності працівників музеїв Волині.

ІІІ. Учасники Акції

3.1. Акція проводиться серед музейних закладів Волинської області.
3.2. На здобуття звання переможця Акції – приймаються заявки і матеріали про музейну подію 2016 року, організатором проведення якої, місцем дії чи виконавцем був один з музеїв Волинської області, і яка заслуговує визнання на обласному рівні.
3.3. Заявки та матеріали до участі в акції подаються у Волинський краєзнавчий музей до 11 травня 2017 року (крім суботи та неділі) за адресою: м.Луцьк, вул. Шопена, 20. Конт. тел.: 24-56-19. E-mail: [email protected]
3.4. Обробку персональних даних здійснювати відповідно до Закону України „Про захист персональних даних”.

ІV. Програмні вимоги Акції

4.1. На Акцію подаються заявки від особи чи організації щодо тих музейних подій і досягнень, які заслуговують визнання на обласному рівні.
4.2. У заявці потрібно подати назву і опис події, місце та час проведення, учасників, контакти тощо (по можливості докласти фото, публікації у ЗМІ, іншу довідкову інформацію у довільному форматі).
4.3. Організатори Акції залишають за собою право використовувати роботи учасників у друкованій продукції, на офіційних сайтах музею та його відділів, на виставках та інших акціях зі збереженням авторських прав.

V. Критерії оцінювання

- місце події в житті громади (міста, району, села, тощо);
- значення для формування позитивного іміджу Волині, як провідного музейного та туристичного центру у межах Західної України;
- науковий та методичний рівень проведення музейних заходів, підготовки експозиції і т. інше;
- рівень професійної майстерності працівників музеїв.

VІ. Нагородження учасників

Переможці Акції будуть відзначені:
- дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів (6 дипломів);
- подяками та заохочувальними призами.

VІІ. Експертна рада (журі) Акції

Для оцінювання Акції створюється експертна рада (журі), до складу якої входять фахівці музейної сфери, представники влади, засобів масової інформації, громадськості.

Модератор акції: Євгенія Ковальчук, заступник директора з наукової роботи Волинського краєзнавчого музею.
Телефон для довідок (0332) 24-56-19, 72-03-64.

Заявки до участі в акції „Музейна подія року на Волині – 2016” надсилати за адресою:43025, м. Луцьк, вул. Шопена, 20. Волинський краєзнавчий музей.
E-mail: [email protected]

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 518 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]