Головна » 2016 » November » 5 » Відвідайте чотири музеї Луцька за «Єдиним квитком» Волинського краєзнавчого музею!
20:23
Відвідайте чотири музеї Луцька за «Єдиним квитком» Волинського краєзнавчого музею!
Відвідайте чотири музеї Луцька за «Єдиним квитком» Волинського краєзнавчого музею!

У Луцьку пропонують за «Єдиним квитком» протягом семи днів відвідати чотири музеї. Один квиток у чотири луцькі музеї дозволяє лучанам та гостям міста заощаджувати кошти, знайомлячись з історією та культурою давнього Луцька, – повідомляє Центр туристичної інформації та послуг.

Скористайтесь унікальною можливістю відвідати чотири музеї Луцька за «Єдиним квитком»!

Один квиток у чотири луцькі музеї дозволяє лучанам та гостям міста заощаджувати кошти, знайомлячись з історією та культурою давнього Луцька. «Єдиний квиток» Волинського краєзнавчого музею коштує 20 грн. для дорослих та 10 грн. для дітей і дає можливість відвідати протягом 7 днів від початку купівлі чотири музеї міста: Волинський краєзнавчий музей, Художній музей, Музей волинської ікони та Музей історії Луцького братства. Якщо ж квиток придбає група не менше 10 осіб, до нього автоматично додається безплатне екскурсійне обслуговування групи у кожному із музеїв. 

Придбати квиток можна у Волинському краєзнавчому музеї за адресою вул. Шопена, 20, а також в Центрі туристичної інформації та послуг, що знаходиться за адресою вул. Сенаторки Левчанівської, 2.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 884 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]